Gregoriaanse Kring Nijmegen

Op 21 augustus 2019 startte het Instapkoor Gregoriaans:  in acht woensdagochtenden hebben de deelnemers ontdekt waarom gregoriaans zingen zo fijn is! 

Met een groep van tien vrouwen en mannen gingen we aan de slag met eenvoudig en langzaamaan wat moeilijker repertoire, met al snel een verbluffend resultaat. 

Vanwege het grote succes is het Instapkoor omgezet in een maandelijkse bijeenkomst:  voortaan komt op elke 2e woensdagochtend van de maand de Gregoriaanse Kring Nijmegen bijeen.

Belangstellenden zijn altijd welkom om een keertje mee te komen zingen, mocht je je daarna aan willen sluiten dan kun je een "vier-rittenkaart" kopen. Alle data, tijden en kosten van de Gregoriaanse Kring Nijmegen vind je in onze AGENDA

De Gregoriaanse Kring is een landelijk netwerk van maandelijkse gregoriaanse zangbijeenkomsten, die hopelijk in steeds meer steden navolging zal vinden. Zo is er ook de Gregoriaanse Kring Utrecht  en de Gregoriaanse Kring Den Bosch. Voor meer informatie over beide Kringen kunt u contact opnemen met Wilko Brouwers