Gregoriaanse Wandeling

De Gregoriaanse wandeling, is een avondwandeling over Begraafpark Heilig Landstichting, waarbij op verschillende plekken wordt stilgestaan, om samen een gregoriaans gezang te zingen. De wandeling voert langs de verschillende (Rijks)monumenten die op het Begraafpark liggen: beginnend bij de fontein van Eeuwig Leven, lopen we door een natuurlijke, heuvelachtige weg langs graftuinen naar de hof van Olijven, de berg Golgotha en de Hemelvaartskoepel. Onderweg zingen we passende gezangen, over lijden, dood en leven, onmacht, verdriet en vreugde. De wandeling neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. U krijgt bij aanvang een boekje met de gezangen uitgereikt. 

De eerste gregoriaanse wandeling vond plaats in juni 2020 toen er vanwege corona niet gezongen mocht worden in een binnenruimte. 

Deze wandeling is nu te boeken voor besloten gezelschappen die een leuke en inspirerende activiteit zoeken voor een avondje uit.

De kosten voor deze activiteit bedragen € 12,50 per persoon

Bekijk ons introductiefilmpje op
film (aanklikken opent ons filmpje op YouTube) 


Voor vragen en boekingen kunt u mailen naar ons e-mailadres: info@gregoriaansinstituutnijmegen.nl  

Voor deze activiteit hebben wij toestemming verkregen van zowel Begraafpark Heilig Landstichting als de gemeente Berg en Dal.